Suomi nousuun

Torstai 9.4.2015 klo 13.27


Suomi uuteen nousuun!

Aikanaan tullessani politiikkaan minulla oli vain  yksi vaihtoehto, Perussuomalaiset. Ainoa ideologiani on Suomi ja suomalaisuus.  Suomalaisten etu menee kaiken edelle. Pyrin näkemään kokonaisuudet, en pienten  ryhmien eduntavoittelua.

Me suomalaiset olemme nyt siinä tilanteessa, että  vain yhdistämällä voimamme voimme nousta ahdingosta. Tämä vaatii sen, että  jokainen puolue antaa periksi ideologiastaan isänmaan eteen. Kaikki ryhmät  tulevat vastaan vaateissaan. Toki pitää muistaa, että jolla on enemmän voi tulla  vastaan myös enemmän.

Esimerkiksi Kokoomuksen ideologinen politiikka  hallituksessa on kasvattanut köyhyyttä. Se on jatkanut edellisten hallitusten  tapaan valtionyhtiöiden myymistä polkuhintaan markkinoille. Kaikki eivät ole  vieläkään ymmärtäneet oman sekataloutemme paremmuutta. Maailmalla ja  lähimenneisyydessä on esimerkkejä mihin johtaa sokea idealismin noudattaminen.  Nyt on syytä ottaa "maalaisjärki" käyttöön ja tehdä asiat järkevästi eikä elää  pilvilinnoissa ja velaksi. On suotavaa,että emme jätä valtavaa velkaa  jälkipolville.

Millä sitten Suomen nousuun?

Ensimmäiseksi meidän pitää poistaa esteitä  ulkomaille vieviltä yrityksiltä, eikä lisätä maksuja ja veroja, kuten olemme nyt  tehneet. Tämä kasvattaa myös työpaikkojen määrää. Se puolestaan lisää kulutusta  Suomessa sekä pienentää sosiaalikuluja. Tässä on syytä suosia pk-yrityksiä, isot  kun pärjäävät omillaan. Uudet työpaikat ovat viime vuosikymmenen aikana tulleet  yli 90 prosenttisesti pk-yrityksiin.

Toiseksi pitää muuttaa verotusta siten, että  isotuloisilta otetaan hieman pienituloisille eli tehdään tulonsiirto. Kun  annamme pienituloisille lisää ostovoimaa, kaikki lisäraha menee suoraa  kulutukseen ja saamme sisämarkkinoille kysyntää.

Kolmanneksi meidän pitää muuttaa  energiatalouttamme siten, että se suosii kotimaisia energialähteitä. Meille  tuodaan ulkomailta yli 13.5 miljardin arvosta energiaa. Jos saamme edes osan  tästä korvattua kotimaisella energialla, luomme myös huomattavasti työpaikkoja  Suomeen eli hyöty on moninkertainen.

Neljänneksi voimme muuttaa maatalouden  sellaiseksi, että pienemmätkin tilat pärjäävät. Mitä enemmän tiloja sen enemmän  työpaikkoja. 50-100 ha tila pitäisi olla elinkelpoinen. Tämä takaisi myös  kriisitilanteessa paremmin elintarvikehuollon. On käsittämätöntä, että usein  maatalouden ollessa esillä puhutaan vain tukipolitiikasta ja yleensä  negatiiviseen sävyyn. Ei kerrota, että maataloustuki on tukea kuluttajille, joka  näkyy halvenpina elintarvikkeina. Tukien lakkautuksesta seuraisi  elintarvikkeiden hinnan nousu, jonka vaikutus tasaveron omainen, kaikille sama.  Pitää muistaa, että Suomen kallis ruoka ei johdu tuottajaportaasta, vaan kaupan  väliportaasta. Maataloustuottajien syyllistäminen ei rakenna yhtenäistä kansaa,  vaan rikkoo sitä. Se ei voi olla tavoiteltavaa.

Luetteloa voisi jatkaa puhumalla byrokratian  vähentämisestä aina teiden kunnostuprojekteihin. Töitä työttömille, jotta  saataisiin historiallisen suuri työttömien määrä pois työllisten elätettävistä.  Vielä muutama vuosikymmen sitten maahan olisi näiden lukujen valossa julistettu  hätätila.

Nyt on aika ottaa käyttöön ”maalaisjärki” ja  unohtaa kaikenmaailman haihattelijat, joita on pesiytynyt politiikan piiriin,  joilta elämän realismi on kadonnut kauan ajat sitten. Suomessa on riippumaton  tuomioistuin, olisiko syytä saada jo etujärjestöistä riippumaton poliittinen  puolue valtaan. Puolue, jonka päätavoite on kaikkinainen hyvinvointi koko  Suomelle, nimittäin Perussuomalaiset.

Koko kansan eduskuntavaaliehdokas Jarkko Wallenius  PS

Avainsanat: Suomi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini